top of page
  • Εικόνα συγγραφέαNeocleous Lab

5 εξετάσεις για πρόληψη του καρκίνου.

🇬🇷 5 εξετάσεις για πρόληψη του καρκίνου.

Ο Καρκίνος είναι στατιστικά μια από τις πιο συχνές αιτίες θανάτου στην Κύπρο, γι’ αυτό η πρόληψη και έγκυρη διάγνωσή σε είναι οι πιο σημαντική παράγοντες που μπορούν να σώσουν ζωές.

🖇Οι πιο σημαντικές εξετάσεις είναι:

1️⃣ CA125: Είναι ένας από τους πιο γνωστούς καρκινικούς δείκτες για τη διάγνωση και την παρακολούθηση του καρκίνου των ωοθηκών.

2️⃣ Καρκινοεμβρυϊκό αντιγόνο, ή CEA: Ένας δείκτης όγκου που χρησιμοποιείται συχνά στη διάγνωση και την παρακολούθηση ορισμένων μορφών καρκίνου, ιδιαίτερα του καρκίνου του παχέος εντέρου.

3️⃣ CA19-9: Χρησιμοποιείται κυρίως στη διάγνωση και την παρακολούθηση του καρκίνου του παγκρέατος και άλλων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων των καρκίνων του χοληδόχου πόρου, του στομάχου και του πνεύμονα.

4️⃣ Άλφα-εμβρυοπρωτεΐνη ή AFP: Συσχετίζεται συχνότερα με καρκίνο του ήπατος, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διάγνωση και την παρακολούθηση άλλων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων των καρκίνων των όρχεων και των ωοθηκών.

5️⃣ Ειδικό προστατικό αντιγόνο ή PSA: Αυτή είναι μια πρωτεΐνη που παράγεται από τον αδένα του προστάτη και τα αυξημένα επίπεδα PSA μπορεί να είναι σημάδι καρκίνου του προστάτη ή άλλων καταστάσεων.

ℹ️

Στα εργαστήρια μας διενεργούμε όλες τις σχετικές εξετάσεις, με άμεσα και έγκυρα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες το προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας τηλεφωνικός και μέσω προσωπικού μηνύματος.

☎️ 70006040





🔬 Κλινικά Εργαστήρια Νεοκλέους

Diagnostic clinical centres Limassol Neocleous Lab

⚕️#gesi @gesy_cyprus @ΓεΣΥ - Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας

🧫🧪💉

🦠🧬🩸

4 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page