top of page
  • Εικόνα συγγραφέαNeocleous Lab

Νηστεία: Πότε πρέπει να την διακόψετε

Eίναι περίοδος νηστειών και μιας και διανύουμε τη #Σαρακοστή είναι μια καλή ευκαιρία για #αποτοξίνωση και του οργανισμού μας, καθώς η αφαίρεση των ζωικών τροφών από την καθημερινή μας #δίαιτα βοηθά τον #οργανισμό να απομακρύνει τις βλαβερές ουσίες, όπως το ουρικό οξύ και την κακή χοληστερίνη.

📑

Η ακριβής λίστα των #αιματολογικών_εξετάσεων που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της νηστείας εξαρτάται από τον λόγο για τον οποίο έχετε ζητήσει τις εξετάσεις, ιδικά όταν έχετε κάποιο σύμπτωμα. Ωστόσο, σε υγιής οργανισμούς όταν γίνονται αιματολογικές εξετάσεις #πρόληψης κατά τη διάρκεια της νηστείας, συνήθως περιλαμβάνουν τις πιο κάτω κατηγορίες:

▪️ Πρωτεΐνες

▪️ Μέταλλα

▪️ Σίδηρος

▪️ Βιταμίνη Β12

⬇️

Άνθρωποι με χρόνια προβλήματα #υγείας μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με επιπλοκές κατά τη διάρκεια της νηστείας και επιβάλετε να διακόπτουν άμεσα τη #νηστεία μόλις αντιληφθούν επιδείνωση των συμπτωμάτων τους.

Συγκεκριμένα η πτώση της αρτηριακής πίεσης, οι συνεχόμενες ζαλάδες, η μυϊκή αδυναμία και η θόλωση της όρασης είναι σαφείς ενδείξεις για διακοπή της νηστείας.

〰️〰️〰️〰️〰️

🔬 𝗡𝗲𝗼𝗰𝗹𝗲𝗼𝘂𝘀 𝗟𝗮𝗯





27 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page